"Een mooie unieke beleving"

van 31 augustus - tot 07  september

                                            Next :       van 31 september tot 7 october 

Een aparte, exclusieve cultuurreis.

Een reis naar Moskou, Rusland. Een stad met vele gezichten en waarover vele verhalen de ronde doen. Tijdens de 7-daagse groepsreis naar Moskou, ziet u de combinatie van alle galerijen met moderne kunst met het hedendaagse leven van een moderne stad en haar bezienswaardigheden.

Onder leiding van onze Nederlandstalige gids en Russische curatoren, ziet u een cornucopia aan moderne kunst en de belangrijkste historische monumenten. Zoals de Stalinistische architectuur en andere hoogstaande cultuur van Moskou.Bewonder het beroemde Rode Plein en bezoek het Kremlin tijdens uw stedentrip naar Moskou.
 
U leert de moderne kunst aldaar kennen en herkennen. Ziet u de verbanden met haar moderne kunst? Verrijk jezelf met 3500 jaar kunstgeschiedenis tijdens een apart genotscollege. Wij nemen u mee van Kandinsky's wereld tot de aldaar verblijvende westerse kunstwerken. We vertellen u alles over de jongste generatie schilders, blijven stilstaan bij Malevich en gaan door op de kunstschilders van Galerij Nathalie, welke u tijdens een workshop of het romantische gezellige afscheidsdiner in Café Pushkin persoonlijk kunt ontmoeten. 

We delen graag onze kennis met veel plezier en groot enthousiasme. Geen droge feiten of dagjes toerisme in een sprookjespark. Maak kennis met de cultuur van een bijzonder land. 

Alles piekfijn verzorgd, de beste galerijen & musea.  1.950 Euro all in 


(met een eigen uitgekozen kunstwerk, eerste daags canvas uitgave, hand gesigneerd en genummerd  van een van de deelnemende kunstenaars t.w.v 500 euro inbegrepen! - limited edition )

Inclusief
• Lijnvlucht met vertrekplaats naar uw eigen keuze: Amsterdam of Dusseldorf - Moskou.

• Nederlands en Engels sprekende zeer ervaren lokale gidsen en kunst curators.

• Overnachtingen in luxe Hotel **** op basis van volledig pension.

• Transfers van de luchthaven naar het hotel en v.v.

• Alle vervoer ter plaatse met airco Pullman bus 24 uur ter beschikking.

• Alle excursies zoals omschreven inclusief alle entreegelden.

• Luchthavenbelastingen en toeslagen.

• Visum-assistentie Rusland.

• Bezoek alle genoemde Musea & Galerijen Moderne Kunst en masters uit het verleden.

• Bijzondere culinaire avond in Café Pushkin e.a met de jongste generatie moderne kunst schilders, een persoonlijke ontmoeting. Een onvergetelijke "meet, eat en greet " met Russische lekkernijen en bijzondere kunstschilders.

• Een hand gesigneerd en genummerd canvas origineel kunstwerk print (300grs/ )  60 x 45 cm naar eigen keuze van de deelnemende kunstenaars. Kan ter plekke gekozen worden en zal na deze reis bij u thuis bezorgd worden.

• Workshop matroesjka schilderen voor de liefhebbers onder begeleiding met een interessante voordracht van het ontstaan en de verdere ontwikkeling van deze handgemaakte en beschilderde houten poppen.

• Volledige annulerings en reisverzekering ANWB inclusief.

Consumentenbond: best getest (dec 2018 ) uitmuntende classificering!


Galleries & Museums we will visit

Thetryakov Gallery

Moscow Museum of Modern ART

Tetryakov Modern Art New

The manege Exhibition Gallery

The Garage Gallery

Stella Art Foundation

Laboratoria Art & Science Space

The Lumiere Brothers Center for Photography

Pushkin-state-museum of Fine Arts